TOP
Ψάχνετε για...
Ψάχνετε για...
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Το καλάθι μου {{order.total_quantity}} Προϊόντα
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ:
{{order.discounted_cost}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}
Αγαπημένα {{totalQuantity}} Προϊόντα
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα αγαπημένα προϊόντα σας
Μπορεί να σας αρέσει
Μάθετε για...

Όροι Xρήσης

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας pharmafresh.gr

 1. Το Pharmafresh.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της Ελληνικής εταιρείας με την επωνυμία «Δασκαλάκη Αικατερίνη» η οποία εδρεύει στο Ρέθυμνο, οδός Κουρμούλη αρ. 3 , ΑΦΜ: 109107228, ΔΟΥ:Ρεθύμνου & ΑΡ. ΓΕΜΗ 144529950000, όπως εκπροσωπείται από την κα Δασκαλάκη Αικατερίνη . Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Pharmafresh.gr. Η χρήση της ιστοσελίδας www.Pharmafresh.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη ή χρήστη, η οποία έγκειται στην εκ μέρους του πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή και συμφωνία των παρακάτω όρων χρήσεως και όρων της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι όροι αυτοί αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας www.Pharmafresh.gr τόσον από απλό επισκέπτη όσο και από εγγεγραμμένο χρήστη. Ειδικότερα η χρήση της εν λόγω ιστοσελίδας και η εγγραφή σε αυτήν σημαίνει την αποδοχή, συγκατάθεση, συναίνεση, έγκριση και συμφωνία εκ μέρους του επισκέπτη ή χρήστη με τους όρους χρήσεως και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθείτε από εμάς.
 2. Η χρήση της εν λόγω ιστοσελίδας συνεπάγεται αυτομάτως και την αποδοχή των όρων όπως εκάστοτε ισχύουν και αναπροσαρμόζονται από τους διαχειριστές της. Σε περίπτωση αποριών ή διευκρινήσεων δύνασθε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε χρησιμοποιώντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας info@pharmafresh.gr είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 2831100455.
 3. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται ή πράττει χρήση της ανωτέρω ιστοσελίδας καθώς και όλων των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου (www.Pharmafresh.gr) οφείλει να διαβάσει και μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσεως και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση κάθε υπηρεσίας μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφωνίας με αυτούς οφείλει να απέχει από τη χρήση της εν λόγω ιστοσελίδας και όλων των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου μας, διαφορετικά τεκμαίρεται αμαχήτως ότι τους αποδέχεται και ότι παραχωρεί τη συναίνεση, συγκατάθεση και έγκριση του σε αυτούς. Οι παρακάτω όροι χρήσεως ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου στις ιστοσελίδες του δικτυακού μας τόπου και γενικότερα για ο,τιδήποτε περιλαμβάνεται σε αυτές. Περαιτέρω το Pharmafresh.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσεως, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και όλες τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνουν, οι δε επισκέπτες/χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται αμαχήτως, ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις και ότι παραχωρούν την συναίνεση, συγκατάθεση, συμφωνία και έγκριση τους σε αυτούς, διαφορετικά οφείλουν να απέχουν από τη επίσκεψη-χρήση του δικτυακού μας τόπου.
 4. Οποιοσδήποτε επισκέπτης/χρήστης αποστέλλει πληροφορίες προς το δικτυακό τόπο του Pharmafresh.gr με τη συμπλήρωση των σχετικών online φορμών ή την αποστολή email, για την εξυπηρέτηση ενός αιτήματος ή την παροχή κάποιας υπηρεσίας από τo Pharmafresh.gr, οι πληροφορίες πρέπει να παρέχονται ορθά και με ακρίβεια. Οι πληροφορίες που παρέχει ή συμπληρώνει σε online φόρμες ή αποστέλλει μέσω email ο επισκέπτης/χρήστης για την εξυπηρέτηση του εκάστοτε αιτήματός του θεωρούνται εμπιστευτικές και μεταβιβάζονται μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο ή στην αρμόδια σύμφωνα με το νόμο αρχή ή αρχές σε περίπτωση που η χρήση αυτή αντίκειται στους κανόνες χρήσης του Pharmafresh.gr και εν γένει την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Το τελευταίο μπορεί να κριθεί σκόπιμο κατά την περίπτωση που η χρήση του δικτυακού τόπου του Pharmafresh.gr από κάποιον επισκέπτη/χρήστη παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας του. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι πληροφορίες του συγκεκριμένου επισκέπτη/χρήστη, καθώς και η ΙΡ διεύθυνσή του θα μπορούν να αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας, εφόσον αυτό απαιτηθεί για την προστασία δικαιωμάτων του Pharmafresh.gr. Σε περίπτωση αποστολής στοιχείων στην ιστοσελίδα του Pharmafresh.gr θα πρέπει αυτά να μην αντιβαίνουν στην ελληνική νομοθεσία και τα χρηστά ήθη για την εν γένει χρήση του διαδικτύου, καθώς και να μην είναι αλλοιωμένα από τον επισκέπτη/χρήστη που προβαίνει στη δημοσίευση τους ή εν γνώσει του από άλλους. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Pharmafresh.gr χωρίς καμία αξίωση έναντι του Pharmafresh.gr από τον επισκέπτη/χρήστη που τα παρέχει. Κάθε επισκέπτης/χρήστης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του Pharmafresh.gr και μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του μόνο για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το Pharmafresh.gr με τρόπο που θα μπορούσε να καταστρέψει, απενεργοποιήσει ή βλάψει τους διακομιστές ή τα δίκτυά μας, ή με τρόπους, οι οποίοι παρεμβαίνουν στη χρήση και στην εκμετάλλευση των υπηρεσιών του www.Pharmafresh.gr από οποιοδήποτε άλλο μέλος/επισκέπτη/χρήστη. Απαγορεύεται στον επισκέπτη/χρήστη να πράττει παράνομη κατάχρηση των υπηρεσιών μας προγραμματίζοντας αγορές των προϊόντων μας, τις οποίες δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει. Απαγορεύεται επίσης στον επισκέπτη/χρήστη να δημιουργεί ψευδείς λογαριασμούς με δόλιες προθέσεις, να συλλέγει ή αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών με οποιοδήποτε τρόπο. Το Pharmafresh.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιδιώξει την ικανοποίηση του για κάθε ζημία του από την παραβίαση των ανωτέρω απαγορεύσεων από τον επισκέπτη/χρήστη και να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική νομική ενέργεια, διαδικασία και λήψη νόμιμων διορθωτικών εξώδικων ή δικαστικών μέτρων με στόχο την αποτροπή παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης.
 5. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.pharmafresh.gr, αφενός μεν όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. ΑΚ και της συνολικής τιμής, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και κάθε άλλου τέλους, που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, αφετέρου δε και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του pharmafresh.gr, υπηρεσιών με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας. Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας του pharmafresh.gr που επιθυμεί να προβεί σε αγοραπωλησία μέσω του εν λόγω ηλεκτρονικού καταστήματος, ενημερώνεται προηγουμένως για την ταυτότητα του προμηθευτή του εν λόγω ηλεκτρονικού καταστήματος, ήτοι την εμπορική επωνυμία του, καθώς και ως προς τα λοιπά στοιχεία, όπως τις διευθύνσεις της εμπορικής έδρας και των φυσικών καταστημάτων, καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αντίστοιχων καταστημάτων, καθώς και τα αντίστοιχα ανωτέρω στοιχεία των προμηθευτών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε περίπτωση παραπόνων δύναται κάθε επισκέπτης/χρήστης/καταναλωτής να επικοινωνεί με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 2831100455 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pharmafresh.gr, ώστε να ενημερωθεί άμεσα ο αρμόδιος υπάλληλός μας.
 6. Μέσω του Pharmafresh.gr οποιοσδήποτε επισκέπτης/χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί αίτημα για αγορά των προϊόντων μας είτε μέσω του διαδικτύου είτε μέσω της τηλεφωνικής μας εξυπηρέτησης. Η τηλεφωνική διαδικασία του αιτήματος για αγορά ακολουθεί τα ίδια βήματα της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Κατά τη διαδικασία αιτήματος για πραγματοποίηση αγοράς των προϊόντων μας ο αιτών είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει τα στοιχεία του για να είναι δυνατόν να ταυτοποιηθεί το πρόσωπο που θα παραλάβει τα εν λόγω προϊόντα είτε από το κατάστημα είτε μέσω των ταχυδρομικών υπηρεσιών έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο η διαδικασία της αγοραπωλησίας.
 7. Περιορισμός ευθύνης. Το pharmafresh.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το pharmafresh.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του pharmafresh.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το pharmafresh.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
 8. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευκαιρία να υποβάλει σχόλια σχετικά με την εμπειρία του από τα προϊόντα που αγοράζει από την ιστοσελίδα μας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Τα σχόλια αυτά είναι ορατά στα προφίλ των προϊόντων στο Pharmafresh.gr και στις ιστοσελίδες των προμηθευτών εφόσον αυτές έχουν περάσει τη διαδικασία έγκρισης από την ομάδα του Pharmafresh.gr. Ο επισκέπτης/χρήστης τα σχόλια αυτά οφείλει να τα υποβάλει με υπευθυνότητα, σαφήνεια και ειλικρίνεια. Ο επισκέπτης/χρήστης φέρει ατομικά την ευθύνη για χρήση από τον ίδιο τυχόν ανάρμοστων εκφράσεων και άσκοπης προσωπικής κριτικής ή/και αθέμιτων ή/και προσβλητικών σχολίων. Το Pharmafresh.gr διατηρεί το δικαίωμα της αφαίρεσης σχολίων των επισκεπτών/χρηστών για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να φέρει πάντως ευθύνη το ίδιο για οποιαδήποτε παράλειψη ή καθυστέρηση στην αφαίρεση τους. Επιπλέον πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι τα σχόλια των επισκεπτών/χρηστών είναι απλά απόψεις και δε θα πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη βάση σε αυτά. Οι αξιολογήσεις έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό για τους επισκέπτες/χρήστες του Pharmafresh.gr. Από τη στιγμή που ο επισκέπτης/χρήστης υποβάλει το σχόλιό του χρειάζονται κάποιες ημέρες για να εγκριθεί από το Pharmafresh.gr και να είναι ορατό στο προφίλ του κάθε προϊόντος εφόσον τηρούνται οι όροι χρήσεως. Στην περίπτωση που το Pharmafresh.gr χρειασθεί περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το σχόλιο του επισκέπτη/χρήστη έρχεται σε έγγραφη επικοινωνία μαζί του μέσω της χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Επιπλέον, εάν η αξιολόγηση αντίκειται στα χρηστά ήθη, ή είναι προσβλητική, ή παρουσιάζει μία διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας με αποτέλεσμα τα σχόλια αυτά να πλήττουν την αξιοπιστία της εταιρείας μας που προωθεί τα εν λόγω προϊόντα ή της εταιρείας ή επιχείρησης που παράγει τα εν λόγω προϊόντα δεν δημοσιεύεται στο προφίλ του εν λόγω προϊόντος. Κατά τη δημοσίευση μιας αξιολόγησης στο προφίλ του εκάστοτε προϊόντος ενημερώνεται τόσο η εταιρεία ή επιχείρηση παραγωγής του προϊόντος όσο και ο αγοραστής που έχει υποβάλλει την αξιολόγηση με αυτόματο email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από το Pharmafresh.gr. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε οποιαδήποτε αξιολόγηση επιθυμεί με σκοπό και τα δύο σχόλια να είναι ορατά. Ομοίως και η εταιρεία ή επιχείρηση που παράγει τα προϊόντα που προωθούνται από την ιστοσελίδα μας έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε οποιαδήποτε αξιολόγηση επιθυμεί με σκοπό και τα δύο σχόλια να είναι ορατά. Εφόσον έχουν περάσει 30 ημέρες από την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας του κάθε επισκέπτη/χρήστη η αξιολόγησή του δεν μπορεί να είναι ορατή στο προφίλ του αντίστοιχου προϊόντος. Το Pharmafresh.gr διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να μην ανεβάσει μία αξιολόγηση όταν τα σχόλια είναι υβριστικά ή προσβλητικά, ή αφορούν τη μη πραγματοποίηση αγοραπωλησίας, καθώς και για το θέμα απόδειξης παροχής υπηρεσιών με βάση την Αγορανομική Διάταξη αρ. 4/28.11.2012. Τέλος, οι αξιολογήσεις οι οποίες αφορούν το Pharmafresh.gr και τη χρήση της υπηρεσίας δεν είναι ορατές στα προφίλ των προϊόντων που προωθεί η εν λόγω ιστοσελίδα. Επίσης Οι επισκέπτες/χρήστες των ιστοσελίδων του Pharmafresh.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος Pharmafresh.gr αποδέχονται ότι δεν θα τα χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, ή να αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, ή να δείχνει εμπάθεια, ή να εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή να δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή να μην δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), ή να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, ή να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ή εκούσια ή ακούσια να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, ή να δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο, ή οποιοδήποτε περιεχόμενο να χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών.
 9. Οι πληροφορίες και παρουσιάσεις που παρέχονται στο site του Pharmafresh.gr, εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση-θεραπεία, κλινική εξέταση και συμβουλή των εξειδικευμένων επαγγελματιών ιατρών. Ο επισκέπτης/χρήστης δεν πρέπει να βασίζεται στις πληροφορίες που παρέχονται στο Pharmafresh.gr ως υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θεραπείας και ούτε αυτές αντικαθιστούν με οιονδήποτε τρόπο την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, εξέταση, διάγνωση και θεραπεία. Ο επισκέπτης/χρήστης δεν θα πρέπει να αμελεί, αποφεύγει ή καθυστερεί στη λήψη ιατρικής συμβολής από επαγγελματία αρμόδιο ιατρό εξαιτίας κάποιας πληροφορίας που μπορεί να έχει διαβάσει στο Pharmafresh.gr. Η χρήση πληροφοριών που παρέχονται στο Pharmafresh.gr από τον επισκέπτη/χρήστη, είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Καμία δήλωση ή ανάρτηση στο Pharmafresh.gr δεν μπορεί να εκλαμβάνεται, ότι είναι άσκηση της ιατρικής ή παροχή ιατρικής φροντίδας. Εάν ο επισκέπτης/χρήστης βασιστεί σε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται από το Pharmafresh.gr, το κάνει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη.
 10. Η χρήση των πληροφοριών και παρουσιάσεων της ιστοσελίδας Pharmafresh.gr πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη/χρήστη αυτής. Γι’ αυτό το λόγο το Pharmafresh.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα του. Ο επισκέπτης/χρήστης θεωρείται αποκλειστικά υπεύθυνος για την πρόσβαση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Pharmafresh.gr, καθώς και για την διασφάλιση των κωδικών πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον έλεγχο, τη χρήση, την διαχείριση και την πρόσβαση των κωδικών ενεργοποίησης καθώς και των κωδικών πρόσβασης. Περαιτέρω το pharmafresh.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών της, καθώς και των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά τους στοιχεία και τις συναλλαγές τους, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του pharmafresh.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: a) Αναγνώριση Πελάτη. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (email ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Δίνετε τους επισκέπτες/χρήστες η δυνατότητα να μεταβάλλουν τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας (email) όσο συχνά επιθυμούν. Μόνον ο κάθε επισκέπτης/χρήστης έχει πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι και αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Pharmafresh.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να γίνεται αλλαγή του password του κάθε επισκέπτη/χρήστη ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγεται τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης, προτείνουμε να χρησιμοποιούνται, όχι μόνο γράμματα και αριθμούς, αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Επίσης δίνεται η δυνατότητα αγοράς προϊόντων και χωρίς να απαιτείται εγγραφή. b) Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall). Η πρόσβαση στα συστήματα του Pharmafresh.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους επισκέπτες/χρήστες/πελάτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας. c) Απόρρητο Συναλλαγών. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον επισκέπτη/χρηστή στο Pharmafresh.gr είναι εμπιστευτικές και το Pharmafresh.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Το Pharmafresh.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από to ίδιο τον επισκέπτη/χρήστη με ρητή και συγκεκριμένη αναφορά προς τούτο ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που το Pharmafresh.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης δύναται να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται γι’ αυτόν καθώς και την τεκμηριωμένη διόρθωσή τους σε περίπτωση σφάλματος. Για τη δική του ασφάλεια, θα πρέπει και αυτός να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
 11. Αγορά Προϊόντων. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε προϊόντα ειδών φαρμακείου και καλλυντικά, καθώς και διάφορα άλλα είδη. Το Pharmafresh.gr πράττει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις σφαλμάτων εκ παραδρομής σε αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ή υπηρεσιών, ενώ είναι ανέφικτο να εξασφαλισθεί πλήρως ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» σφάλματα κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Σε περίπτωση εσφαλμένης ενημέρωσης ή αναγραφής της τιμής κάποιου προϊόντος εκ παραδρομής και για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των αγορών των επισκεπτών/χρηστών τους καλούμε κατά τη διαπίστωση σχετικού σφάλματος, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που φέρεται να προσφέρεται με ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προβεί στην παραγγελιά του να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2831100455 ή μέσω email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στο info@pharmafresh.gr για την επαλήθευση της εν λόγω τιμής. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας των επισκεπτών/χρηστών θα λάβουν αυτοματοποιημένο email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας τους. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών το Pharmafresh.gr, θα λάβει το δεύτερο και επιβεβαιωτικό email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τα προϊόντα που θα τους αποσταλούν. Σε περίπτωση που στη παραγγελία τους προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα τους αποσταλεί αντίστοιχο email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή εναλλακτικώς θα επικοινωνήσει ο αρμόδιος υπάλληλος μας μαζί τους στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί από τους επισκέπτες/χρήστες κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας τους. Σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να πράξουν την ανωτέρω καταχώρηση δεν θα πραγματοποιηθεί και η παραγγελία τους για λόγους μη εφικτού προσδιορισμού του υποκειμένου του συμβαλλομένου μέρους της αγοραπωλησίας. Είναι θεμιτό τα εν λόγω email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) οι επισκέπτες/χρήστες να φροντίζουν να γίνονται αποδεκτά χωρίς κανένα εμπόδιο και να τα διατηρούνται καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής. Καθίσταται υποχρεωτικό να ενημερωνόμαστε χωρίς καθυστέρηση όταν οι επισκέπτες/χρήστες δεν λαμβάνουν τα σχετικά email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας.
 12. Ακύρωση Παραγγελίας. Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: a) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς ο κάθε επισκέπτης/χρήστης δύναται να επιλέξει πίσω «back» και να αφαιρέσει τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι του πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». b) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν δύναται να καλέσει στον τηλεφωνικό αριθμό 2831100455 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της εν λόγω παραγγελιάς. c) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, o επισκέπτης/χρήστης δύναται να μας καλέσει στο 2831100455 ή να επικοινωνήσει μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελιάς, ενώ ο αρμόδιος υπάλληλος μας ή συνεργάτης μας θα εξυπηρετήσει άμεσα και θα ενημερώσει για όλες τις επιλογές του. d) Σε περίπτωση που η παραγγελία του έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμεί την ακύρωση της, τότε πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2831100455 και να δώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας ενδέχεται να μην αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού του.
 13. Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης. Προκειμένου ο καταναλωτής να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλει να μας ενημερώσει για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (πχ. Επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών: α) από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης, για τις συμβάσεις υπηρεσιών β) για τις συμβάσεις πώλησης, από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών ή: i) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον καταναλωτή με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, ii) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου, σε περίπτωση παράδοσης αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια, iii) από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του πρώτου αγαθού, σε περίπτωση σύμβασης τακτικής παράδοσης αγαθών σε καθορισμένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει παράσχει στον καταναλωτή πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δώδεκα (12) μήνες μετά το τέλος της αρχικής προθεσμίας υπαναχώρησης, όπως αυτή προσδιορίζεται, όπως προσδιορίστηκε στην προηγούμενη παράγραφο. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει παράσχει στον καταναλωτή πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δώδεκα (12) μηνών από την ημέρα, που ορίζεται στην προηγούμενη παράγραφο, η περίοδος υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που ο καταναλωτής λαμβάνει τις εν λόγω πληροφορίες. Σε περίπτωση άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης, ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με τη δαπάνη επιστροφής των αγαθών και εάν τα αγαθά από τη φύση τους δεν μπορούν υπό κανονικές συνθήκες να επιστραφούν ταχυδρομικώς, τη δαπάνη επιστροφής τους.
 14. Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης. Το προβλεπόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις: a) συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή, και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απωλέσει το δικαίωμά του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή b) την προμήθεια αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών, η τιμή των οποίων εξαρτάται από διακυμάνσεις της χρηματαγοράς τις οποίες δεν είναι δυνατόν να ελέγξει ο προμηθευτής και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης. c) την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων. d) την προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα. e) την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση. f) την προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία. g) την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμά του υπαναχώρησης. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.
 15. Συνέπειες υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση, θα του επιστρέψουμε όλα τα χρήματα, που λάβαμε εκ μέρους του, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική του επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την καταρτισθείσα μεταξύ ημών σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που ο ίδιος ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός αν έχει συμφωνηθεί ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρεωθούν έξοδα στον καταναλωτή για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου ο καταναλωτής παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά. Ο καταναλωτής οφείλει να στείλει πίσω τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε ότι υπαναχωρεί από την καταρτισθείσα σύμβαση. Ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών και θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.
 16. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τιμές των φυσικών καταστημάτων και του ηλεκτρονικού καταστήματος ενδέχεται να είναι διαφορετικές ή και ίδιες. Εάν η αγορά γίνει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα και η παραλαβή από τα φυσικό κατάστημα μας η τιμή που πληρώνεται είναι η τιμή του ηλεκτρονικού καταστήματος, και όχι η τιμή που πωλείται στο φυσικό κατάστημα.
 17. Παραγγελία/Παράδοση Προϊόντων/Έξοδα Αποστολής/Ολοκλήρωση παραγγελίας. Κατά την καταχώρηση της παραγγελία του εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι .................. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.». Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης: Οι ημέρες και ώρες παράδοσης ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.
  1. Παραλαβή προϊόντων: Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί μέχρι τις 13:00 Δευτέρα με Παρασκευή το Pharmafresh.gr αποστέλλει την παραγγελία την επόμενη εργάσιμη μέρα
 18. Καθυστέρηση παραγγελίας. Η παραγγελιά δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποια παραγγελία μας να καθυστερήσει για λόγους κωλυσιεργίας στο τελωνείο ή κατά τη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην είναι παραδοτέα στις αποθήκες μας κατά τον υπολογισθέντα χρόνο. Σε τέτοιου είδους περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε με τον επισκέπτη/χρήστη/καταναλωτή για να εξακριβώσουμε εάν θέλει να του παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να του προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση, ενώ η καθυστερημένη παραλαβή του εν λόγω προϊόντος θα σταλεί αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
  2. Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επισκέπτη/χρήστη/καταναλωτή για να του παράσχει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς του.
  4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί του (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή για παράδειγμα τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει δεν είναι ορθά ενημερωμένα.
 19. Ενημερωτικά email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), δηλαδή newsletters
  1. το Pharmafresh.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  2. τo Pharmafresh.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.
  3. υπάρχει το ενδεχόμενο τα newsletter να καταλήξουν στο spam folder (κάδο ανεπιθύμητων), οπότε παρακαλούμε να γίνεται τακτικός έλεγχος ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
  4. σε περίπτωση που ο κάθε επισκέπτης/χρήστης/καταναλωτής επιθυμεί να μην λαμβάνει πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμεί να διαγραφεί συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων του Pharmafresh.gr, δύναται να μας ενημερώσει χρησιμοποιώντας από το Unsubscribe (κατάργηση εγγραφής) του newsletter.
  5. το Pharmafresh.gr χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με το όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, η οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση πληροφορία του επισκέπτη/χρήστη
  6. Η ενημέρωση από το newsletter, γίνεται μόνο αν o κάθε επισκέπτης/χρήστης το επιλέξει και για όσο χρόνο αυτός επιθυμεί. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιήσει κάποια παραγγελία στο Pharmafresh.gr χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας του. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη των παραγγελιών του. Μάλιστα δε αυτά τα email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αυτά δέον είναι να μην εμποδίζονται να φτάσουν στον παραλήπτη επισκέπτη/χρήστη/καταναλωτή και να τα διατηρούνται καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται σε περίπτωση που δεν λαμβάνει τα σχετικά email (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές, να μας ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση.
 20. Το περιεχόμενο του Pharmafresh.gr, δηλαδή τα κείμενα, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, όπως ενδεικτικώς και μόνον εξειδικεύεται στην παρούσα, χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών/χρηστών του. Το υλικό και οι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα δεν είναι εξαντλητικές και δεν δύνανται να αντανακλούν και να περιλαμβάνουν και τις πιο πρόσφατες έρευνες σε όλα τα πεδία της κομμωτικής τέχνης, του καλλωπισμού και της ανθρώπινης υγιεινής. Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το Pharmafresh.gr δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.
 21. To Pharmafresh.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβεί ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς σε οποιαδήποτε από τις εξής ενέργειες: α) να καταγράφει και να αποθηκεύει κάθε επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email επικοινωνίας) και των ερωτήσεων-απαντήσεων προς τους συνεργάτες του στο χώρο της κομμωτικής τέχνης ή προμηθευτές των προϊόντων ή άλλα πρόσωπα, β) να ερευνήσει οποιαδήποτε καταγγελία σε περίπτωση που κάποια επικοινωνία δεν συμμορφώνεται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτού και να αποφασίσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια να αποσύρει ή να απαιτήσει την απόσυρση μιας τέτοιας επικοινωνίας, γ) να αποσύρει επικοινωνίες και αποσταλλέντα από τον επισκέπτη/χρήστη δεδομένα και πληροφορίες, που θεωρούνται προσβλητικές, παράνομες ή ενοχλητικές ή που δεν συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του Pharmafresh.gr, δ) να διαγράψει εγγεγραμμένα μέλη, όταν αυτά δεν συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του Pharmafresh.gr μετά από σχετική προειδοποίηση τους.
 22. Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο επισκέπτης/χρήστης από το Pharmafresh.gr και τις υπηρεσίες του, δε δημιουργεί καμιά εγγύηση ή υποχρέωση του Pharmafresh.gr, εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσεως.
 23. Η ιστοσελίδα Pharmafresh.gr μπορεί να περιέχει θέματα υγιεινής συναφή με το αντικείμενο και το σκοπό της εταιρείας. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης θεωρήσει τα θέματα αυτά προσβλητικά, καλείται να μην χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας. Μετά την παρούσα επισήμανση κανένα από τα άνω θέματα αυτού του περιεχομένου δεν μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά για τον επισκέπτη/χρήστη.
 24. Το Pharmafresh.gr διατηρεί το δικαίωμα προβολής των στοιχείων κάθε εγγεγραμμένου χρήστη που σχετίζεται με τη διαδικτυακή του εικόνα και σε τρίτες ιστοσελίδες. Το δικαίωμα προβολής προέρχεται από την κάθε συνεργασία που συνάπτει το Pharmafresh.gr με άλλες υπηρεσίες.
 25. Το Pharmafresh.gr μπορεί να παρέχει συνδέσμους για ιστοσελίδες τρίτων. Μπορεί επίσης να επιλέγει και να δίνει προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, σύμφωνα με τους όρους αναζήτησης που εισάγει ο επισκέπτης/χρήστης, να επιτρέπει στους διαφημιζόμενούς του να απαντήσουν στην αναζήτηση ορισμένων όρων με διαφημίσεις ή με το περιεχόμενο των χορηγών. Σε καμία περίπτωση το Pharmafresh.gr gr δεν συνιστά και δεν συνυπογράφει το περιεχόμενο από ιστοσελίδες τρίτων, δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Έτσι, σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την επίσκεψη-χρήση τους, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το Pharmafresh.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι υιοθετεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει, ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή ότι εγγυάται για αυτά. Το Pharmafresh.gr δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους-παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο Pharmafresh.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Το Pharmafresh.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο τρίτων διαδικτυακών τόπων, διαδικτυακών τόπων που είναι μέσα σε πλαίσιο της ιστοσελίδας του Pharmafresh.gr, διαδικτυακών τόπων που μπορεί να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Pharmafresh.gr είτε πρόκειται για αποτέλεσμα αναζήτησης, είτε για διαφημίσεις τρίτων και δεν αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο ή την εγκυρότητά τους. Η χρήση ιστοσελίδων τρίτων γίνεται με ευθύνη των επισκεπτών/χρηστών και υπάγεται στους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών.
 26. Το Pharmafresh.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση αν επισημανθούν σφάλματα από τον επισκέπτη/χρήστη να καταβληθεί άμεσα κάθε προσπάθεια για την διόρθωσή τους. Παρόλα αυτά ο επισκέπτης/χρήστης χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη οποιαδήποτε στοιχεία και υλικό που είναι διαθέσιμα και εμπεριέχονται σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους και το Pharmafresh.gr δε φέρνει ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική) που μπορεί να επέλθει σε οποιονδήποτε από τη χρήση του δικτυακού του τόπου ή και στοιχείων που περιέχονται σ’ αυτόν. Ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση των χρηστών, το Pharmafresh.gr δύναται να πραγματοποιήσει αλλαγές και βελτιώσεις που κατά την κρίση του θα καταστήσουν ευχερέστερη τη λειτουργία της ιστοσελίδας.
 27. Η ιστοσελίδα Pharmafresh.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Pharmafresh.gr. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας - εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (όπως πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων) - που αναρτάται από το Pharmafresh.gr συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Pharmafresh.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, επεξεργασίας ή να «φορτωθεί», να μεταποιηθεί, να μεταπωληθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο σε άλλα πρόσωπα ή να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική μόνο, και όχι για δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Pharmafresh.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τυχόν δε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας του Pharmafresh.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Περαιτέρω τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Pharmafresh.gr ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Pharmafresh.gr ή/και του Pharmafresh.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες Pharmafresh.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Τέλος τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Pharmafresh.gr και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων εταιρειών ή επιχειρήσεων των προϊόντων που προωθεί η ιστοσελίδα μας, ως και άλλων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο επισκέπτης/χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί, επεξεργάζεται ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Pharmafresh.gr.
 28. Ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν τον ίδιο με την υποβολή του ερωτήματος και του προσωπικού του ιστορικού, από το διαχειριστή του site, ο οποίος δικαιούται να τα γνωστοποιεί σε τρίτα πρόσωπα, εταιρείες ταχυδρομείου, με τον αποκλειστικό σκοπό της ορθής και καλής λειτουργίας-παροχής των υπηρεσιών του Pharmafresh.gr για την ολοκλήρωση των αγοραπωλησιών και μεταφοράς των προϊόντων, όπως και της αποστολής των σχετικών απαντήσεων. Ειδικότερα ο κάθε επισκέπτης/χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmafresh.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Για την αγορά προϊόντων τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και η επιλογή του τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα. Κατά την περίπτωση της έκδοσης παραστατικού, όπως στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται για μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, την συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγελίας, την ασφαλή πληρωμή της και μία προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις του επισκέπτη/χρήστη/καταναλωτή. Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι ο επισκέπτης/χρήστης μπαίνει στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Pharmafresh.gr χρησιμοποιεί session cookies για να μη ζητάμε συνεχώς password όταν o κάθε επισκέπτης/χρήστης επισκέπτεται τις διάφορες σελίδες μας, και έτσι να τους αναγνωρίζουμε όταν εισέρχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 29. Περαιτέρω ο διαχειριστής του Pharmafresh.gr θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης 679/2016/ΕΕ όπως ισχύει, υποχρεούμενος στην τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και του Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων και για κάθε αναφερόμενο στο νόμο λόγο, αφού τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.
 30. Ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με το Pharmafresh.gr, την έχουν τα Δικαστήρια του Ρεθύμνου και εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό δίκαιο, ακόμη και όταν η πρόσβαση στο Pharmafresh.gr γίνεται από χώρα εκτός Ελλάδος. Αν οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω όρους κριθεί άκυρος με δικαστική απόφαση, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπολοίπων όρων, οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εγκυρότητα.
 31. Οι πληροφορίες που φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο παρέχονται από την εταιρεία μας είναι ακριβείς ,αντικειμενικές και αποσκοπούν στην ενημέρωση του κοινού και αποβλέπουν αποκλειστικά και μόνο στη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών για την πραγματοποίηση των αγοραπωλησιών των προϊόντων μας.
 32. Ειδικότερα οι πληροφορίες στα πεδία τιμές προϊόντων, που είτε είναι ορατές στους εγγεγραμμένους χρήστες είτε γνωστοποιούνται σε αυτούς μέσω email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) κατόπιν σχετικού αιτήματός τους, προέρχονται από την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας που τηρεί το Pharmafresh.gr. Η υποκλοπή στοιχείων, καθώς και η αναδημοσίευσή τους, εφόσον πραγματοποιείται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας μας και του Pharmafresh.gr αποτελεί παράνομη πράξη για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά ο υποκλέπτων και θα αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.
 33. Η χρήση της ιστοσελίδας Pharmafresh.gr, όλες οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσεως. Αν ο επισκέπτης/χρήστης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς για τον ίδιο, για οποιονδήποτε λόγο, παρακαλείται να μην προβεί στη χρήση της ιστοσελίδας Pharmafresh.gr. Η χρήση της ιστοσελίδας Pharmafresh.gr από τον επισκέπτη/χρήστη, συνιστά πλήρη αποδοχή, συναίνεση, συγκατάθεση έγκριση και συμφωνία εκ μέρους του χρήστη, όλων των παρόντων όρων χρήσεως και των όρων της πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Καλωσήρθες