TOP
Ψάχνετε για...
Ψάχνετε για...
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Το καλάθι μου {{order.total_quantity}} Προϊόντα
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ:
{{order.discounted_cost}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}
Αγαπημένα {{totalQuantity}} Προϊόντα
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα αγαπημένα προϊόντα σας
Μπορεί να σας αρέσει
Σχετικά με εμάς

To Pharmafresh.gr είναι το «ηλεκτρονικό παιδί» του φαρμακείου της Κατερίνας Δασκαλάκη που άνοιξε τον Μάιο του 2006, στην οδό Κουρμούλη 3 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σαν μια νέα επιχειρηματίας με όρεξη και αγάπη για τη δουλειά της, η Κατερίνα Δασκαλάκη παρουσίασε μια πρόταση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας αλλά παράλληλα συνέπειας, επαγγελματισμού και υπευθυνότητας στο χώρο του φυσικού καταστήματος.

Με κόπο και μεράκι, η ομάδα τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μεγάλωνε και έφτασε η ώρα για να αποκτήσει η επιχείρηση μια σύγχρονη ηλεκτρονική παρουσία. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και ριζική ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημα, με στόχο την καλύτερη εμπειρία πελάτη αλλά και την προσθήκη νέων, πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών. Μέσα από όλα αυτά, γεννήθηκε το Pharmafresh.gr

Στο Pharmafresh μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα καλλυντικών φαρμακείου, φυσικών προϊόντων, εξειδικευμένων λύσεων για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, συμπληρώματα υγείας και ομορφιάς, ομοιοπαθητικά φάρμακα, προϊόντα αδυνατίσματος και πολλά άλλα.

Κυρίως όμως μπορείτε να βρείτε πακέτα προϊόντων σε ειδικές τιμές, προσφορές και ολοκληρωμένες προτάσεις με γνώμονα πάντα την υγεία και την ομορφιά σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλώς ήρθατε στο Pharmafresh!

Σχετικά με εμάς
Καλωσήρθες