Νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι? Σας φαίνεται δύσκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας το πρωί και να αρχίσετε τη μέρα σας έτοιμοι να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα? Ξεκινήστε πρωινή γυμναστική! Βάλτε το σώμα σας σε λειτουργία ώστε να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό και να κάψει θερμίδες! Το σώμα μας είναι μια πολύ έξυπνη και εξαιρετικά λειτουργική «μηχανή». Οι πρωινές ασκήσεις θα σας ανταμείψουν και θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σώμα σας οποιοδήποτε στιγμή...

Μόλις ξυπνήσετε, ξεκινήστε τις πρωινές ασκήσεις σας. Να ξεκινάτε πάντα χαλαρά και να αυξάνετε σταδιακά την ένταση. Το Pilates και οι χαλαρές ασκήσεις ενδυνάμωσης αποτελούν ιδανικές επιλογές.

Μια καλή συμβουλή, επίσης, είναι να πιείτε μία Centrum Performance μόλις ξυπνήσετε. Ένα συμπλήρωμα διατροφής με πλήρη σύνθεση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, Ginseng και Ginkgo Biloba. Αυτό θα σας βοηθήσει στην απελευθέρωση ενέργειας, στην πνευματική απόδοση ενώ σας δίνει και την απαιτούμενη σωματική αντοχή . Επίσης σας βοηθά να μην αισθάνεστε ότι το στομάχι σας είναι άδειο ενώ κάνετε τις καθημερινές πρωινές σας ασκήσεις.

Δήμητρα Τσίκα-Καραδάκη
Γυμνάστρια
Μέλος της ομάδας Pharmafresh.gr